V javnost pricurljale še ene neverjetne slike Urške Klakočar Zupančič. #odzivi

Urška Klakočar Zupančič - Wikipedija
Urška Klakočar Zupančič, slika: tweeter

Po sramoti v državnem zboru, ko je Urška Klakočar Zupančič, le-ega spremenila v ring in boksala, je tokrat sramoto delala v Celju?

Očitno je tudi drugo največje štajersko mesto doživelo razsvetljenje. Obiskala ga je namreč ženska delegacija Gibanja svoboda, na čelu z zvezdo Urško Klakočar Zupančič. Tam je bil namreč projekt Pozdrav ptic miru, v organizaciji OŠ Lava Celje. Svobodne dame so se sprehodile tudi skozi mestno središče.


Očitno je bilo damam v Celju zelo prijetno in so so se odšle še slikat.  Tako so Janja Sluga, Inge Kobe (članica kabineta ministrice Emilije Stojemenove Duh) in sama Urška Klakočar Zupančič vstopile tudi v fotoatelje Pelikan v Celje. Njihove slike so na družbenih omrežjih sprožile salve smeha.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.