Domov Aktualno V Ljubljani na protestih prerivanje s policijo! V glavni vlogi Antifa! Jašo Jenulla odpeljala “marica.”

V Ljubljani na protestih prerivanje s policijo! V glavni vlogi Antifa! Jašo Jenulla odpeljala “marica.”

Objavil: e-maribor
GALE

medtem ko v mariboru protestniki kolesarijo in vsakokrat mahajo z drugo zastavo je v Ljubljani drugače. Tam je vse večja zastopanost Antife. zato je tudi prišlo do spopadov s policijo.

Napeto ozračje v Ljubljani

Protestniki, predvsem skrajno levičarske organizacije Anfita, so sestopili s koles in se sprva z namenom zastraševanja mimoidočih sprehodili po mestu. Pripadniki Antife, ki so sprva nosili transparent “Brezmejna solidarnost. Proti represiji, militarizmu in fašizmu,” so napis zavrgli ob prihodu pred dobro zavarovan parlament. Zbrali so se tudi ostali protestniki in začeli so se napadi na policiste. V ospredju so bili pripadniki Antife, oblečeni v črno z zakritimi obrazi. Med njimi je plapola črnordeča zastava, ki je simbol anarhokomunizma. Po začetnem prerivanju in napadih na policiste pred parlamentom se je začelo obmetavanje z žaljivkami in skandiranje: “Čuvate fašiste!”

https://twitter.com/BesniUpokojenec/status/1271515676910522368

Je res to šele začetek?

No sicer pa je glavni protestnik kar naenkrat iz ozadja, oziroma bolje rečeno iz bolniške prišel levi “žvižgač”, ki očitno žvižga po Šarčevih notah Ivan Gale.

Na spletu se je pojavil tudi posnetek kako policija odpelje enega od organizatorjev protivladnih protestov, sin vrhovnega tožilca režiser Jaša Jenull navsezadnje le ni tako nedotakljiv, kot si je to domišljal.

Tudi tokrat so se pojavile grožnje s smrtjo! Kot je zapisal Janez Janša Organizirana grožnja s SMRTJO ob podpori strank SD, stranke MŠ, stranke Levica, RTV Slovenija, 24ur in Državnega tožilstva RS. Ni leto 1945, ampak Slovenija, 2020 – 21. stoletje

MG


To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.