slika Nova24.tv

Brezkompromisni levičarski ljubljanski šerif je prepričan, da odlok, s katerim strokovnjaki pozivajo ljudi naj nosijo maske ne velja zanj.

ZASAČENI JANKOVIČ BREZ MASKE

Posnetek (slika spodaj) je nastal v četrtek, 15. oktobra 2020 v lokalu As Aperativo v središču Ljubljane. Župan Zoran Janković je vstopil tako, kot prikazujejo posnetki. Brez maske, brez upoštevanja ukrepov. Brez sočutja do ranljivih skupin, ki so najbolj izpostavljene, piše Škandal24!

 

Jankoviča očitno ne ganejo velike številke okuženosti, ne ganejo ga pozivi zdravstvenih delavcev po upoštevanju pravil, ne ganejo ga tisti, ki zaradi koronavirusa umirajo. Jankovič se tako, kot ostali levičarski ekstremisti, ki pozivajo na NE nošenje mask obnašajo, kot, da so sami na svetu. Ne ganejo da niti številke. V Ljubljani je do sedaj okuženih skupaj že 1898 ljudi, aktivno okuženih je kar 797, od tega je vsak dan okoli 100 novih okužb.

 

Mogoče bi Jankoviču sedaj prijal kakšen obisk pri okuženemu mariborskemu županu Arsenoviču, ki v Jankoviču vidi vzornika. Bi to ljubljanskega šerifa streznilo, ali pa mu res ni pomoči?

MG