blank

V Ljubljani shod ZA Rusijo, glavna govornica pa Violeta Tomić. Zbralo se je 8 ljudi?

Zajem slike (Topnews)

Shod kjer so se zbrali podporniki Ruske agresije na Ukrajino je minil v klavrnem vzdušju. Pod vodstvo Violete Tomić se je na Prešernovem trgu zbralo komaj 8 ljudi.


Neumnost v glavah nekaterih, je rodila prireditev, ki bi se jo razumni ljudje morali sramovati? Shod imenovan proti rusofobiji so organizirali poslanec SNS dolgoletni župan Ajdovščine in politik, ki nihče več ne “povoha” Marjan Poljšak, ki je na prsih nosil Putinovo sliko, nekdanja poslanka Levice in od volivcev pozabljena Violeta Tomić ter novinar in urednik Insajderja, ki je vedno tam, kjer ni treba, Igor Mekina.

Na shodu so pozvali, da naj Slovenija nemudoma preneha oboroževati Ukrajino in se usmeri izključno na pošiljanje humanitarne pomoči obema sprtima stranema, naj normalizira diplomatske odnose z Rusijo in odpravi sankcije proti njej, ter sprejme korake za diplomatsko posredovanje med sprtima stranema.

Očitno nekateri v glavah še vedno gojijo nostalgijo po Sovjetski zvezi in Stalinu, zagotovo je Violeta Tomić ena izmed njih. Ta je potožila a so Rusko delegacijo  izključili iz Sveta Evrope, da ji je bil onemogočen vsakršen dialog, da so uvedli sankcije. Jokala, ker so Rusom zaplenili banke in premoženje državljanov Ruske federacije. Res hudo? Govorila je tudi o nekakšnem fašizmu demokratičnega sveta. Za svoje nebuloze je bila nagrajena z aplavzom. Ploskalo pa ji je točno 8 ljudi?  

In Violeta Tomič računa, da bo s svojo stranko, ki jo ustanavlja prišla v Evropski parlament?

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
2.6km/h
40%
23°C
24°
22°
20°
Wed
12°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.