V Ljubljani spet norijo. Tokrat protestniki v avtomobilih! (slike, video)

policija-stop storilec
policija-trak

Norišnica v Ljubljani se nadajuje. Petkovi kolesarski protestniki so tokrat zaradi omejitev, ki prepovedujejo zbiranje na javnih prostorih, protest proti vladi poteka v avtomobilih.

Divjanje levičarskih huliganov tokrat z avtomobili?

Nerazumno, neumno, noro. Kot da se delajo norca iz vseh nas. Protestniki krožijo po ulicah okrog državnega zbora, na območju je okrepljena policijska zasedba. Nekaj protestnikov pa so popisali, je poročala Televizija Slovenija.

https://twitter.com/BesniPenzioner/status/1332396236050206720

Tudi 24ur je direktno vabila na današnji protest. Pisanje je razkril državni sekretar Žan Mahnič.

Kaj res še ni dovolj okuženih in dovolj mrtvih da bi tudi tisti, ki protestirajo proti ukrepom razumeli, da gre resnično zares?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
4.6km/h
75%
10°C
10°
8°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.