V ljubljanskih Fužinah v času omejenega zbiranja ljudi, napadli policiste!

Neverjetno a resnično. Je zavladala ulica, ali pa nam vladajo južnjaki s Fužin? To je bistveno vprašanje za ljudi, ki živijo v prestolnici, še bolj pa za varuhe reda v Ljubljani.

V ljubljanskih Fužinah napadli policiste?

Kot piše portal Utrip-Ljubljane so se V ljubljanskih Fužinah kršitelji vladnega ukrepa zbrali ob ognju in kot kaže posnetek, so se “zapodili” proti policijskemu avtomobilu. “Bježte sada, ajde,” se sliši na posnetku, tik preden množica kršiteljev “policijske ure” steče za policijskim avtomobilom. Policisti so se menda kasneje vrnili v okrepljeni postavi. kaj je sledile, pa policisti še niso povedali.

Na posnetku, ki si ga lahko ogledate spodaj, je možno slišati glas, ki je svojim kolegom, v južnjaškem jeziku, velel:  “Bježte sada, ajde!”  Njegovi pomagači so ga hipoma ubogali in stekli za policijskim avtomobilom, ki se je peljal mimo. Policista sta verjetno želela opozoriti druščino, vendar pa sta zaznala, da je fužinska banda v premoči, zato sta iz previdnosti odpeljala naprej. Pri tem je zanimivo, da je glas provokatorja sila podoben “Fužicu” Zlatanu Čordiću.

Vam je glas s posnetka kaj znan?

MG