V LMŠ pišejo smešnice! Na volitvah bomo ukinili Drugo republiko!

boštjan poklukar
Boštjan Poklukar slika: Škandal24

V LMŠ očitno živijo v drugi državi, ali pa je nekaj njihovih članov na luni. V svojem blogu, je na spletni strani stranke  Boštjan Poklukar zapisal: “Brez drame, na volitvah bomo ukinili Drugo republiko in pometli z njeno oblastjo!”


NEUMNOSTI BIVŠEGA NOTRANJEGA MINISTRA POKLUKARJA!

Lepo je ko človek sanja, a nesmisli, se v stranki LMŠ pojavljajo preveč pogosto. Tokrat za nesmisle enkrat za spremembo nista poskrbela Marijan Šarec ali Lidija Divjak Mirnik, ampak kar bivši notranji minister Boštjan Poklukar, ki očitno še vedno sanja o tem kakjo lepo je biti minister.

Kot je zapisal Poklukar: “V spregi vladajoče politike vlada panika. Državni svet je z vetom začel zaustavljati zakone, v parlamentu je spet padel kandidat za ustavnega sodnika, koalicija umika glasovanja, svoj najspornejši zakon so si vladajoči sesuli kar sami, le uber-ministra je po svoji vesti ustoličil DeSUS. Ljudje so na referendumu nedvoumno sporočili, kaj si mislijo o demontaži pravne države, razgradnji demokracije, uničevanju STA, napadih na medije ter sistematični policijski represiji. “Brez drame,” na volitvah bomo ukinili Drugo republiko in pometli z njeno oblastjo!

Neumnost, ki jo je spisal bivši notranji minister (bivši očitno z razlogom) res ne pije vode. Le kaj ima referendum o vodah veze z STA in kakšno demontažo pravne države ima v mislih Poklukar?. In če nebi kul opozicija delala neumnosti in nebi pritiskala na poslance DESUS-a, (kot bivši notranji minister, bi Poklukar moral vedeti, da so kakršnikoli pritiski nezakoniti), bi morebiti tudi glasovanje bilo drugačno. Zato pa imamo demokracijo, bivši minister! A prav nepoznavanje demokracije,  je za nekdanjega ministra velika sramota, ali pa je to le posledica skakanja v prazen Šarčev bazen?

In te neumnosti piše Poklukar, na spletni strani stranke LMŠ prav na dan, ko lahko beremo skoraj po vseh “normalnih” medijih, kjer ne častijo Marjana Šarca, kot boga, da priljubljenost stranke LMŠ močno upada.

P,M,

 

VREME

Maribor
oblačno
75%
1km/h
99%
17°C
18°
17°
15°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.