V mlaki krvi v okolici Lenarta, obležal nekdanji policijski inšpektor

PU policija trak maribor nesreča

Mariborski policisti obravnavajo kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe moškega v okolici Lenarta, o čemer so bili obveščeni v torek zjutraj.

Neuradno, se je napad zgodil na območju Jurovskega Dola, žrtev pa naj bi bil nekdanji policijski inšpektor. Slovenske novice pišejo, da je ležal v luži lastne krvi blizu novega pokopališča.

Na Policijski upravi Maribor so v današnjem sporočilu za naš portal zapisali, da je bil moški odpeljan v bolnišnico. “V zvezi s tem je bil opravljen ogled kraja kaznivega dejanja, trenutno pa nadaljujemo z zbiranjem obvestil in preiskavo navedenega kaznivega dejanja,” so dodali.

Po neuradnih podatkih več medijev je žrtev nekdanji policist in nekaj časa tudi komandir na policijski postaji v Šentilju Branko Pivljakovič.

Kot piše Večer, so o Pivljakoviču mediji poročali pred časom, saj so takrat policijskega inšpektorja v sektorju uniformirane policije mariborske policijske uprave leta 2019 osumili, da naj bi neupravičeno vstopal v bazo policijskih podatkov. Zoper njega je bila nato spisana kazenska ovadba zaradi suma zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic ter ponareditve uradne listine. A jo je tožilstvo pozneje zavrglo, kljub temu pa je izredna odpoved delovnega razmerja, ki jo je dobil v policiji.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.