V Orehovi vasi je zanimiva fotografska razstava “ODSEVI VSAKDANJOSTI”

Razstava bo  prostorih VeGeC Orehova vas.na ogled do srede, 21. 9. 2022 do 18. ure!

V Orehovi vasi v občini Hoče-Slivnica je od včeraj na ogled res zanimiva razstava z naslovom “Odsevi vsakdanjosti!”

Na fotografski razstavi “Odsevi vsakdanjosti” se predstavljata Jože Marinič, fotograf, dolgoletni član Fotokluba Maribor in likovne sekcije KUD Gabrijela Kolbiča, in Dragica Marinič, prav tako članica likovne sekcije KUD Gabrijela Kolbiča.


Razstava, ki zagotovo ni zadnja, izraža zanimive fotografije, ki zrcalijo tenkočutnost naravnih lepot in hkrati igro svetlobe. S Fotografijami sta člana pokazala, kako lahko svetloba na sliki lahko spremeni prostor in njegovo izražanje. Svetloba na sliko lahko dela čudeže in naravna lepota je lahko še pristnejša.

Razstava bo  prostorih VeGeC Orehova vas.na ogled do srede, 21. 9. 2022 do 18. ure, vstopnine ni. 

foto: Vojko Golob

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.