V polni Kulturni dvorani Miklavž na Dravskem polju, danes gosti oddaja “Kdo vam laže”!

Trenutno ena najbolj popularnih oddaj v Sloveniji, oddaja “Kdo vam laže” na TV Nova24TV se odpravlja v goste. Najprej v Miklavž na Dravskem polju.

“Mest v dvorani je že včeraj zmanjkalo,” je dejal Luka Simonič, predsednik SDM Maribor in evidentirani kandidat za poslanca v Državnem zboru, ki je v goste v svojem volilnem okraju povabil na pogovorni večer prav omenjeno oddajo.

TV oddaja “kdo vam laže” je ena najbolj znanih TV oddaj, na TV Nova24TV, kjer se odkriva resnica, ki jo zamolčijo mediji ali izustijo politiki. K odkrivanju resnice pa najbolj pripomore tudi avtor oddaje Boris Tomašič. Oddaja po novem odhaja tudi na obiske, v različne kraje po Sloveniji. Tako bo danes gostovala v kulturni dvorani v Miklavžu na Dravskem polju, ki bo po dolgem času spet polna. Zaradi epidemioloških razmer, pa bo ob stogih pogojih PCT v dvorani prostora le za 100 ljudi, ki pa so vsa prosta mesta že rezervirali. Prireditev bo povezoval urednik spletnega portala e-maribor Mitja Grmovšek.


Pogovorno oddajo iz Miklavža, bo posnela tudi ekipa TV Nova24TV in bo predvajana kasneje tudi na tej televiziji. O dogajanju na sami prireditvi, slikami in kratkimi video izseki, pa bomo ekskluzivno poročali tudi na portalu e-maribor.si.

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
2.1km/h
40%
27°C
29°
25°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.