V Pričevalcih! Še sedaj se bojimo govoriti resnico, vse dokler bomo tistega palčka imeli.

zajem slike

Vojna je povsem zaznamovala mladost Frančiške, ki je imela 6 bratov v partizanih ali internaciji. Sama je izgubila prvega fanta v dražgoški tragediji.

Pričevanje Frančiške Pavlič v oddaji pričevalci na TV Slovenija v javnosti močno odmeva. prevsem zadai resnice, katero nekateri ne marajo slišati. kaj se je vse dogajalo v tistih časih koliko vpliva ima še sedaj Milan Kučan in podobno. A gospa, se še vedno boji spregovoriti resnico. kajti še vedno jo preganja strah iz preteklosti, vsaj dokler bodo še vedno živi odločevalci, ki so v preteklosti naredili veliko gorja.

“A mislite, da je nevarno govort resnico?” Frančiška:” Še zmeraj. Dokler bomo unga palčka imel…bo še zmerej nevarn!”. “Ste iz partizanske družine, imeli ste več bratov v partizanih, kako to da se bojite še zdaj govoriti resnico?” Frančiška: “Ravno zarad tega, ker jih poznam”, je dejala Frančiška Pavlič.

Pričevanje, ki bo še dolgo odmevalo v javnosti:

Celotno pričevanje Frančiške Pavlič si lahko ogledate TUKAJ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
2.1km/h
75%
10°C
12°
9°
10°
Sat
7°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.