V Šanghaju začetek sejma ProWine – slovenski vinarji tudi letos deležni pozornosti

Slovenski vinarji na ProWine 2021 - Slovenski razstavni prostor v Šanghaju | Avtor MKGP
Slovenski razstavni prostor v Šanghaju | Avtor MKGP

Danes je v Šanghaju odprl vrata mednarodni sejem ProWine 2021. Na sejmu se, v sodelovanju s kitajskimi zastopniki in pod okriljem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, predstavlja štirinajst slovenskih vinarjev. Sejem bo trajal tri dni in je eden pomembnejših poslovnih sejmov na področju vinarstva na azijskem trgu.

Sejem ProWine je namenjen strokovni javnosti s področja vinarstva – udeležujejo se ga vinski strokovnjaki, lastniki restavracij, novinarji, obstoječi in potencialni distributerji ter kupci.

Slovenski paviljon na sejmu ProWine 2021 v Šanghaju je organiziran v sodelovanju med Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano,  Konzulatom Republike Slovenije v Šanghaju in kitajskimi distributerji.

Na sejmu se predstavljajo naslednji slovenski vinarji;  Klet Goriška Brda, Edi Simčič, Marjan Simčič, Ščurek, Ferdinand, Kristančič, Erzetič, Santomas, Vinakoper, Vinska klet Ptuj, Radgonske gorice, Panvita Marof in Steyer.

Slovenski vinarji se bodo na sejmu predstavili tudi s strokovno degustacijo »masterclass«, ki jo bo organiziral in izvedel kitajski zastopnik slovenskih vinarjev. Slovenski vinarji se sicer na sejmu ProWine predstavljajo že tretje leto zapored, kar povečuje tako njihovo prepoznavnost kot tudi tudi prepoznavnost Slovenije na Kitajskem, kjer so slovenska vina vedno bolj cenjena in prepoznana kot zelo kakovostna.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.