V SDS Maribor se je v teh dneh včlanilo veliko novih članov.

kaloh članov

V Slovenski demokratski stranki so tudi letos že tradicionalno pripravili s Posvetom z volivci, kjer so vsi državljani Slovenije lahko izrazili svoje mnenje glede aktualnih političnih zadev v Sloveniji.

Novi člani v mariborskem odboru stranke SDS

“Vedno smo znali prisluhniti Vašemu mnenju, zato smo bili veseli vsakega izpolnjenega Posveta z volivci. Letos smo jih prejeli več kot 27.000. Vaši odgovori nam pomenijo veliko in bodo predstavljali odločilno vodilo pri našem delu za skupno dobro,” so sporočili iz stranke SDS, kjer se je stranki pridružilo tu izredno veliko novih članov.

Tudi v Mariboru se je povečalo število novih članov. Kar je na twitter profilu zapisal tudi predsednik SDS Maribor Dejan Kaloh: “Na desetine novih članov je v marcu pristopilo v SDS Maribor, vidim mlade in tudi zdravstveno osebje. Izredno sem vesel! To je dokaz, da je stranka SDS med mladimi pripoznana kot politična stranka prihodnosti Slovenije. Zdravstveni kader pa se skupaj z vlado RS, bori zoper koronavirus.”

Prav zanimivo pa je zanimanje za stranko SDS pri mladih, kjer se ustanavljajo tudi občinski odbori SDM po državi. Tako bo v petek 1. aprila v Kamniku prvič ustanovljen tudi občinski odbor SDM.

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.