..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V stilu afere Smodej. Spolni predator tudi znan mariborski plesalec?

ples, slika je simbolna

Koliko domnevnih spolnih predatorjev se sprehaja po Sloveniji. Obtožbe o domnevnem spolnem nadlegovanju letijo tudi na mariborskega plesalca, plesne šole Samba Jureta Kranjca.

Očitno so se v plesni šoli Samba v Mariboru, dogajale stvari, ki s plesom nimajo nič skupnega. Domnevno spolno nadlegovanje s strani Jureta Kranjca pa dobiva sedaj tudi epilog. Prijava na policijo. 

Natalija Banovič, lastnica Plesne šole Samba pojasnjuje: “Plesna šola Samba se ostro distancira od dejanj zunanjega sodelavca za področje koordiniranja Hip Hopa znotraj naše plesne šole. Izpoved naših dveh plesalcev je grozljiva in nam daje podlago, da prekinemo vsakakršno sodelovanje z njegovim društvom in posledično s koordinatorjem Hip Hopa pri nas. Hip hop je pri nas deloval dokaj samostojno zato smo še toliko bolj šokirani nad dogajanji, ki so se odvijala izven uradnih prostorov plesne šole. To je delo za organe pregona. S področjem Hip hopa bomo delovali tudi v prihodnje pod novim vodstvom.” je lastnica dejala za portal Parada plesa.


Izpoved (vir):

V plesni šoli je izmišljeno pravilo pravi, da se plesalci med sabo ne smejo “poparčkat”. Morda bi kdo od plesalcev to pravilo celo upošteval, če bi jim bil on dober vzgled. (V pričevanju so uporabljene inicialke: . plesna šola PŠ, selektor (kot se sam imenuje ) S, glavna akterja punca P in fant F.)
Problem je nastal, ker je imel s punco P on v svoji domišljiji načrte za prihodnost, o skupnem življenju. Punca P je bila skrivoma poparčkana s fantom F že nekaj mesecev in ga je zavrnila., Njegov plan osvojitve skoraj 20 let mlajše deklice se je sesul. In zato se je odločil, da bo sesul njo in F. Njej je na sestanku povedal, da se mu gabi. Da je mislil, da je bolj inteligentna. Da bo poskrbel, da nikoli v življenju ne bo več plesala v nobeni plesni šoli. Napovedal ji je prihodnost: v času, ko bo njena ekipa plesala na dveh prihajajočih svetovnih prvenstvih, se bo ona jokala doma zaprta ob gledanju njihovih slik na družbenih omrežjih. To je samo par stavkov od devetdesetminutnega monologa (selektor trdi, da sta se lepo pogovarjala uro in pol ). Besede, ob katerih se ti obrača želodec, bodo za vedno zapisane v srcu punce P. Brez vsake pravne podlage jo je izločil iz skupine plesalcev in z njo prekinil sodelovanje kot kandidatko za plesno učiteljico.
Čez 2 dni se je sestal s fantom F. Po očitkih, kako je vse zajebal, “ker je opletal s tičem”, po nešteto drugih očitkih, obtožbah je sledil zaključek tega sestanka. Ker je S “slučajno” vodil sprehod na sestanku na območje brez prič ob Dravi, ga je pretepel in nemočnemu na tleh grozil z nožem na vratu. Nekoč trener, zdaj kao selektor devetnajst let starega fanta. Z grožnjami, da mu bo “tace polamal”.Tudi če bi F imel kakšne pretepaške sposobnosti, se ne bi mogel branit, saj je S pripeljal zraven svojega prijatelja. Fant F je zaradi fizičnega napada odšel na urgenco in napad prijavil na policijsko postajo.


 

Kdo je torej mariborski plesalec Jure Krajnc? Spolni predator ali zaupanja vreden pedagog, koreograf, trener? Kaj se je zgodilo s človekom, ki je skoraj dvajset let predan plesu, sicer družinski človek? Mogoče dobimo odgovore, ko organi pregona opravijo svoje delo, saj je plesalec Nejc Strelec vložil prijavo na policijsko postajo Maribor, plesalke pa bodo menda danes vložile proti Juretu Krajncu skupinsko ovadbo. piše portal Parada plesa.

več na: Parada plesa

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
5.1km/h
75%
15°C
16°
14°
14°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.