V svobodi ni nič boljše! Dnevnik še vedno zavaja in laže?

V svobodi ni nič boljše-

Časopis Dnevnik, časopis za leve, se več kot očitno ne zmore sprijazniti s tem, da Marcel Štefančič ne more dosmrtno voditi oddaje Studio City. Enim to pač ne gre v račun, ker bi bili radi do smrti na oblasti, kot v prejšnjem režimu. Zato pa pri Dnevniku po mili volji zavajajo ljudi z neumestnimi članki?

“No, Tonin je tu pozabil, da prizor z zastavo iz Hlapcev v celoti spominja na “uprizoritev”, ki jo je 27. aprila 2019 izvedla neka aktivistka desnosredinskih strank na Jelšanah, ko je protestirala proti slovenski migrantski politiki. Takrat se prav nihče z desne ni odzval, da je tako tolčenje z zastavo po tleh nesprejemljivo,” so zapisali pri Dnevniku. A seveda je članek v Dnevniku le farsa za levičarje brez trohice pameti.

In čeprav so se v Dnevniku trudili prikazati Mateja Tonina, kot dvoličneža, jim to ni uspelo. Na laž jih je postavil kar župan Ilirske Bistrice Emil Rojc, ki je Dnevniku povedal resnico in jih opozoril, da ženska iz Jelšan nikakor ni desnosredinska aktivistka, ampak levosredinska. “Spoštovani novinarji Dnevnika, kot župan Občine Ilirska Bistrica omenjeno gospo osebno zelo dobro poznam in lahko vam zagotovim, da je tako kot jaz levosredinska aktivistka. Res je naša, ampak ne od desnih. Ste se malo zmotili,” je med drugim poudaril kritično.

No seveda se pri dnevniku večkrat zmotijo, še posebej takrat, ko je treba popljuvati druge in hvalit njihove? Le ne vemo zakaj se pri Dnevniku še trudijo zavajati javnost, volitve so namreč že mimo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.