V Zagrebu na zemljo padel neznan objekt. Gre za ruskega brezpilotnika?

Ruski brezpilotnik
slika twitter
V Zagrebu na zemljo padel neznan objekt. Gre za ruskega brezpilotnika?

V Zagrebu je v četrtek malo po 23. uri zvečer na zemljo padel velik predmet, ki je povzročil glasen tresk in ustvaril ogromno luknjo. 

V Zagrebu na zemljo padel neznan objekt.

Predmet je padel v zahodnem delu mesta, na območju Jaruna in v bližini študentskega doma Stjepana Radića, in je glede na ogromen pok, očitno eksplodiral.

Zagrebška policijska uprava je po 23. uri prejela več prijav prebivalcev, da so na širšem območju Jaruna čutili detonacijo, ki je sledila padcu objekta iz zraka. Na kraj dogodka smo takoj napotili policijske patrulje, ki so na zeleni površini našle krater, v širši coni pa dve padali, ki so ju prav tako prijavili prebivalci,” so sporočili s policije.

Policisti so zavarovali ožje in širše območje kraja dogajanja. Poškodovanih po dosedanjih informacijah ni, je pa padec predmeta poškodoval nekaj vozil. “Na terenu so tudi policijske ekipe, ki so usposobljene za takšne primere, in v tem trenutku ni razloga za zaskrbljenost prebivalcev,” so še sporočili s policije.

Kaj je padlo na zemljo, uradno še ni potrjeno, ugibalo naj bi se tudi o delu satelita. Kot so na twitterju sporočili iz Slovenskega letalskega portala,

Pred dobro uro je prišlo na območju Zagreba, do neznanega nenadnega hrupa. Po najdenih fotografijah na socialnih omrežjih bi lahko prišlo do padca še neznanega večjega predmeta (drona). Na mestu padca je nastal manjši krater, razbitine pa so na večjem območju padca. Nenavaden zvok je bil slišan v tistem času tudi v večjem delu vzhodne Slovenije, kot nam javljajo bralci portala. Razvijajo se teorije kaj bi lahko to bilo❓😲 Območje je zaprto, preiskava poteka

Po mnenju nekaterih naj bi šlo za rusko brezpilotno letalo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.