V ŽIVO! Novinarska konferenca vlade o ukrepih zoper koronavirus!

Novinarska konferenca
slika UKOM

Odločitve o ukrepih vlade za zajezitev koronavirusa bodo predstavili predsednik vlade Janez Janša in podpredsednika Matej Tonin in Zdravko Počivalšek

Kakšna bo določitev vlade, bo na novinarski konferenci ob 15. uri predstavil premier Janez Janša. Janša je sicer pretekli teden pojasnil, da ob odločanju o morebitnem sproščanju ali zaostrovanju ukrepov vlada ne upošteva le sedemdnevnega povprečja na presečni dan, pač pa tudi trend oz. v katero smer gre epidemiološki položaj.

V regijah, ki so rdeči fazi, so vrtci odprti, pouk za učence prvega triletja osnovnih šol pa poteka v šolah. Poleg trgovin z živili, lekarn, kmetijskih trgovin in še nekaterih izjem so v teh regijah odprte tudi specializirane prodajalne z otroškim programom, vulkanizerske, avtomehanične, avtoličarske ali avtokleparske delavnice ter delavnice za popravilo koles, pa tudi knjižnice, muzeji in galerije.

Ogled novinarske konference:

PM

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
18°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.