Vabljeni na pogovor o prihodnosti Maribora

slika: Wikipedija

Ženski odbor SDS Maribor vas vabi na zanimivo okroglo mizo, ki bo govorila o prihodnosti mesta Maribor.

O Mariboru pričajo zgodovinske knjige, pojejo številne pesmi. Mariborčani so ponosni na svoje mesto, na svoje navade in kulturo. Pa čeprav se mesto Maribor razvija počasneje, kot prestolnica Slovenije, so ljudje ponosni da živijo tukaj.

Štajerska metropola potrebuje spremembe, tako gospodarske, kulturne, kot turistične in teži k sodobnem mestu, ki ga lahko ponosno pokažemo komurkoli.

Maribor potrebuje spremembe. O tem bo tekla beseda na dogodku, ki ga organizira ženski odbor mariborskega SDS, na temo: Skupaj z roko v roki za prihodnost Maribora. Na dogodku bodo sodelovali: kandidat za župana MOM g. Franc Kangler, poslanec DZ RS mag. Dejan Kaloh in predsenica ženskega odbora SDS maribor, ter kandidatka za mestni svet mag. MOM Lidija Kocuvan Gašparič. Pogovor bo povezoval Franci Donko. Kot glasbeni gost, pa bo nastopal, glasbena legenda Ivo Mojzer.

Okrogla miza bo potekala v dvorani bara Naomi, na Tržaški cesti 23 v Mariboru. Posebno reportažo s te okrogle mize si boste lahko prebrali tudi na našem portalu.

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.