Vabljeni na Valentinov koncert z Žanom Serčičem!

Naj bo dan zaljubljencev nekaj lepega in nepozabnega. Če ga boste preživeli doma, v dvoje seveda, bo za lepo vzdušje poskrbel Žan Serčič.

Valentinov koncert Žana Serčiča

[color-box color=”red”] Na dan zaljubljencev – valentinovo, 14. 2. 2021, prireja Žan Serčič z gosti spletni koncert na gradu Štatenberg.  V svoji kratki vendar neverjetno uspešni karieri je z nastopajočimi že sodeloval. Mednje se vrstijo: Anabel, Gaja Prestor, Bepop ladies, Dagi, Žiga Jan, Karra, OneLike, Ari, Ana in Jernej. [/color-box]

 

Obeta se intimni koncert, na katerem ne bo manjkalo odlične romantične glasbe – in to kar v udobju vašega naslonjača! Dogodek, namenjen tako mladim ljubiteljem odlične glasbe kakor mladim po srcu, bo zagotovo zadovoljil prav vsakogar in ga ne gre zamuditi. Želite tudi vi doživeti enega bolj romantičnih koncertov v letošnjem letu?

Mlad glasbenik, producent in tekstopisec Žan Serčič bo s prijatelji nastopil v edinstvenem ambientu gradu Štatenber. K sodelovanju je povabil glasbenike, s katerimi sodeluje že vrsto let. Med njimi lahko najdemo Anabel, ki je postala slovenski javnosti poznana s pesmijo “Ob kavi”; Gaja Prestor, med njene najbolj znane skladbe spadajo Lepši svet, Ona, Decembra, Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase; Anže Langus Petrovič Dagi, vsestranski glasbenik, bas kitarist, aranžer, producent in besedilopisec, ki je letos pričel svojo samostojno kariero; Žiga Jan znan po prvencu Poln strahu; Karra, ki je v jeseni izdala hit Daleč od Oči; vsem dobro znane punce iz skupine BEPOP, ki so pričele samostojno kariero pod imenom Bepop ladies; Onelike, katere član skupine je Franko Bajc in drugi.

 

Štajerski glasbenik, ki je letos izdal svoj drugi studijski album, je v svoji uspešni karieri nanizal številne uspešnice, kot sta Snežinka, Letim in sodeloval tudi z velikimi imeni na slovenski glasbeni sceni – Jan Plestenjak, Emkej, Jani Hace (Siddharta), Denis Horvat (Hamo & Tribute to love), Eva Boto in drugi.

[color-box color=”blue”] Po zatišju koncertov so se mladi glasbeniki odločili, da za vas pripravijo nekaj posebnega, romantičnega in edinstvenega. Glasbeniki bodo nastopili v Gradu Štatenberg, ki bo poskrbel za romantičen ambient. [/color-box]

Ne zamudite torej tega romantičnega koncerta in preživite valentinovo ob odlični glasbi z vašo najbližjo osebo.

Vstopnice so na voljo na spletni strani valentinovkoncert.si.

PM

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
24°
22°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.