Vajglov rdeči oboževalec v stilu UDBE žaljivo nad Kaloha.

Dejan Kaloh ,Slika tweeter

Sramota predsedniške kampanje se zagotovo imenuje Ivo Vajgl, ki je po raznih spodrsljajih in aferah presegel celo Natašo Pirc Musar.

Očitno je Maribor postal prizorišče neumnosti, za predsedniške tekme. Po tem, ko so prostovoljci Nataše Pirc Musar pred občinsko stavbo in tudi v njej, nadlegovali ljudi za podpise, si je Ivo Vajgl, ki je med tem že stisnil rep med noge in pobegnil s predsedniške tekme, privoščil sramoto. V  prostore Ekonomske poslovne fakultete je uspel na predvolilni dogodek privabiti zgolj pet (5) obiskovalcev in le enega novinarja.

Tudi s podpisi Ivu Vajglu ni šlo najbolje. Stojnica, kjer sta bila dva zdolgočasena moška je več ali manj samevala, sta pa zato Vajglova prostovoljca, imela dovolj časa za zganjanje norčij. Eden izmed njiju, Franc Kebrič se je prelevil celo v fotografa v stilu UDBE, ter natrosil kup žaljivk na družbenih omrežjih.

Nebi se radi spuščali na nivo rdečega Kebriča, a kdo je komu (kot se je sam izrazil) kurvica, bi se dalo razpravljati. Sicer pa nam družbeno omrežje facebook razkriva, da se Kerbič zelo rad slika s partizansko zvezdo in je še vedno eden tistih, ki očitno ne ve, da se je vojna končala leta 1945.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
86%
2.1km/h
0%
1°C
2°
-0°
1°
Sun
1°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
2°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA