VALÚ uporablja že več kot četrt milijona uporabnikov

Pametno denarnico VALÚ, ki jo je Telekom Slovenije lansiral pred letom dni, in VALÚ Moneto skupno uporablja že več kot četrt milijona uporabnikov, ob tem pa se je v letu dni za 38 odstotkov povečala tudi povprečna vrednost transakcije.

​Pametna denarnica VALÚ kot mobilna aplikacija na enem mestu združuje storitve mobilnega plačevanja, prenosa sredstev med uporabniki, delitve računa, pa tudi storitve identifikacije in uporabe lokalnih infrastrukturnih storitev, kot so nakup vozovnic Slovenskih železnic, vstopnic za dogodke ali vozovnic za Krvavec ter povezovanje z aplikacijo in doplačilo za študentske bone. Uporabniki si lahko e-denar na svoj VALÚ račun hitro in enostavno naložijo z VALÚ Moneto, s plačilno kartico ali pa si znesek nakažejo s svojega bančnega računa.

Z VALÚ je možno plačevanje na preko 3.000 prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Plačilo je možno na več načinov – prek tehnologij DOV (plačevanje s klicem), s številčno kodo VALÚ, s QR-kodo ter NFC-tehnologijo (za mobitele Android). Plačila so možna tudi na bencinskih servisih, pri trgovcih, v spletnih trgovinah, na avtomatih, parkomatih, z mobitelom npr. v taksijih, pri dostavi hrane in terenski prodaji. VALÚ se odlično obnese tudi pri telefonski prodaji, pri plačilu na mestnih avtobusih in Urbanomatu, za polnjenje predplačniškega računa ter periodična plačila.

VALÚ predstavlja novo generacijo finančnih rešitev za hitro in udobno plačevanje z mobitelom, ob tem pa tudi uporabo med seboj prepletenih lokalnih storitev ter učinkovito upravljanje z denarnimi sredstvi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
18°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.