Vandalsko delo levičarskih huliganov? Uničevali markacije ob poti na Triglav!

markacije
slika:twitter

Levi VANDALI, so se očitno lotili tudi vedno dobro in skrbno označenih markacij, na poti na Triglav. A očitno tudi tokrat ne bodo nič krivi.

Nikoli nič krivi levičarski vandali uničevali markacije na poti na Triglav

Drugače, kot VANDALI nebi mogli poimenovati levičarske zdraharje, ki so šli na Triglav z enim samim namenom, ustvarjati nemir, nered in uničevati. Tako so se na poti na Triglav spravili na markacije ob poti, ki so tam zato, da planincem kažejo pot in ne zato, da bi se kdo menil za neumne levičarske nalepke, katere so ustvarili petkovi lenuhi na kolesih. 

Neverjetno a resnično. Koliko nesnage in škode lahko naredi skupina nevzgojenih levičarskih vandalov. inštruktor Boštjan  Gortnar,  je kot markacist vodil delovno akcijo popravila planinskih poti okoli Triglava, v kateri je sodelovalo kar sedem arkacistov prostovoljcev. Levi neotesanci so svoje nedostojne nalepke z logotipi lepili na planinske smerne table in drogove okoli koče na Planiki. To je seveda prepovedano po 25. členu zakona o planinskih poteh in se lahko kaznuje tudi z denarno kaznijo. Zanimivo da hči policista tega ni vedela. 

Levi vandali so lepili nalepke s svojimi logotipi tudi na planinske smerne table in drogove, ki so okoli koče. Polepljena je večina smernih tabel. Nekatere nalepke so bile nalepljene tudi čez napise, v katerih so podane osnovne informacije o planinski poti in njeni težavnosti, kar je nedopustno, piše SIOL.

 

Dejanje levih vandalov kaže na nespoštovanje prostovoljnega urejanja planinskih poti, na nespoštovanje slovenskih gora in nespoštovanje slovenskega simbola – Triglava. Prostaški odnos do vsega tega pa ostaja v glavah tistih, ki ne razmišljajo z možgani.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.