Varnostnik pred trgovino na Pobrežju v Mariboru pretepel kupca?

PRETEP incident
slika je simbolna

15. marca ob 20.20 se je pred trgovino na Pobrežju zgodil incident. Varnostnik je opozoril kupca, da se trgovina zapira, ta je kljub temu odšel po nakupih.

Varnostnik nad kupca v trgovini

Na Pobrežju je varnostnik pretepel kupca. Incident se je zgodil 15. marca, ko je ob 20.20 kupec prišel do trgovine. Ker se je trgovina zapirala čez 10 minut, ga je varnostnik na to opozoril. Prodajalka ga je povabila v trgovino, kupec pa pravi, da je nakup opravil v dveh minutah. Na poti iz trgovine ga je varnostnik znova ogovoril. Pišejo Slovenske novice.

»Če mislim, da sem frajer, ker sem se z novim skuterjem pripeljal, in sem mu rekel, kaj to njega zanima, naj se briga zase in če mi ga je ‘fauš’, ker nima,« je nakupovalec zapisal (nelektorirano) na facebooku. Nato ga je menda varnostnik spravil na tla in ga začel pretepati. »Pet ‘šusov’ v glavo, nos mi je zlomil, očala korekcijska mi je zlomil,« je za Mariborinfo povedal nakupovalec.

Žrtev naj bi po incidentu poklicala policijo, policisti pa so ga povabili na policijsko postajo, kjer naj bi vložil prijavo. Ob tem varnostnik baje ni želel priznati, da ga je pretepel. Kupec pa naj bi obiskal tudi mariborski klinični center, kjer so mu potrdili, da ima zlomljen nos. Povedal naj bi tudi, da je ponoči kar trikrat bruhal, bolela ga je tudi glava.

V trgovini, kjer naj bi se incident zgodil, so z dogodkom seznanjeni in ga obžalujejo. Policisti naj bi primer še raziskovali. Več o tem kmalu…

PM

VREME

Maribor
rahel dež
94%
1km/h
100%
4°C
5°
3°
4°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
8°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.