Več 10.000 ljudi v Bovcu na srečanju odborov SDS. Janša: “Še nikoli vas ni bilo toliko!” #Foto

S tradicionalnim srečanjem odborov SDS pri letališču v Bovcu začel že tradicionalni 28. poletni tabor SDS in Gorniškega kluba dr. Henrika Tume, ki bo letos potekal od 22. julija do 5. avgusta 2023.

Že od jutranjih us so se proti Bovcu odpravili številni avtobusi iz vseh Koncev Slovenije. Kar 60 avtobusov, ogromno osebnih avtomobilov in kombijev je članice in člane ter simpatizerje stranke SDS pripeljalo na letališče v Bovcu, kjer je bilo živahno, kot že dolgo ne. Samo iz Maribora je skupaj s Podravsko regijo na pot odšlo v zgodnjih jutranjih urah kar 8 avtobusov.

“SDS ima za sabo pot, ki je nekoliko daljša od samostojne Slovenije. Slovenijo smo sanjali, jo izborili in se zanjo vedno borili. To je pot številnih zmag in porazov ter tudi pot lekcij. Veliko smo se naučili. Moramo biti potrpežljivi do trenutka, ko bo možno sestaviti močno koalicijo, ki bo Slovenijo popeljala nazaj na pot, za katero smo glasovali na plebiscitu. Na to pa ne bo treba čakati zelo dolgo.” je na srečanju povedal Janez Janša.

Janša se je dotaknil tudi volitev v Evropski parlament čez slabo leto dni in dejal, da bodo v stranki pripravili najboljšo kandidatno listo doslej. V pripravah nanje pa morajo predvsem okrepiti članstvo, največ v vrstah Slovenske demokratske mladine, ki je starejši člani stranke ne smejo jemati kot konkurenco, je dejal. 

Udeležence tabora so pozdravili tudi bovški župan Valter Mlekuž, poslanec SDS-a ter podpredsednik DZ-ja Danijel Krivec in predsednik Gorniškega kluba dr. Henrik Tuma Anton Žunter

Prvič so se na srečanju predstavile tudi slovenske regije, kjer so člani ponudili vrsto dobrot, posebne značilnosti regij in pričarale občutek domačnosti.  Mariborski mestni odbor SDS, pa je predsedniku stranke izročilo tudi posebno darilo. Majico z napisom, “Vedno proti vrhu,” katero so izdelali v podjetju T-majice.

Poleg tega je Mariborski mestni odbor SDS postal najboljša regija in postal tudi zmagovalec v vlečenju vrvi!

Spodaj si lahko ogledate nekaj slik, ki so zaznamovale letošnje srečanje odborov SDS v Bovcu. 

foto: e-maribor.si

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.