Večer spet laže. Trdi (čeprav neuradno), da so že razdeljeni stolčki v novi vladi, a o novi vladi niso razpravljali niti na svetu nobene stranke!

vecer
slika: fotomontaža

Zavajajoče, netočno in nekorektno. Večer spet zavaja in trosi laži. Po navedbah Večera je vlada pod vodstvom Janeza Janše že sestavljena, a zanimivo, o tem ni odločal niti IO SDS, kakor tudi ne drugih strank.

Večer vidi v prihodnost?

Večer očitno vidi v prihodnost, oz. se raje nanaša na nezanesljiv vir skrajno levičarskega portala Necenzurirano.si, ki o stranki SDS in Janezu Janši že dolgo trosi več ali manj le laži. Čeprav so napisali, da je novica neuradna, pa je zanimivo to, da ima Večer polno (odvečnih) novinarjev in da se vtikuje v prav vsako novico, a članek o morebitni novi vladi kratko in malo prepišejo iz enakega levičarskega gnezda, kamor sodijo tudi sami.

Kot piše Večer, naj bi Vlado Janeza Janše podprlo 51 poslancev in zanimivo, tudi stolčke stranke SDS so na Večeru že razdelili. A jutri je šele dan “D” za vse partnerje morebitne nove koalicije. Šele jutri bodo o tem odločali izvršilni odbori in šele nato bo morebitna sestava nove koalicije potrjena. Tudi pot do tja bo še dolga.

Vi dragi Mariborčani, če bi radi gledali v prihodnost, torej berite Večer.

MG


VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
21°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.