Večerovo soočenje: eden grozil občinstvu, drugi ne ve za Trg Leona Štuklja itd.

V Narodnem domu v Mariboru se je na zadnjem soočenju Večera treh kandidatov in ene kandidatke zares iskrilo.

Izbrskali smo nekaj najbolj zanimivih odgovorov in situacij. Največ napetosti je bilo čutiti med Fištravcem in Arsenovičem, kar mogoče lahko razumemo v luči njune tekme za uvrstitev v drugi krog, kot naj bi pričala Večerova anketa. Iz Fištravčevega štaba in kroga njegovih podpornikov na socialnih omrežjih leti na Arsenoviča veliko očitkov.  Fištravec je ponovil očitke, da je Arsenovič sporen kandidat, ker je zadolžen podjetnik, da je agresivne narave, da uvršča na listo ljudi, obtožene goljufanja, da zaposlenim ne plačuje socialnih prispevkov in da zaposluje na črno. To so seveda hudi očitki na delo Arsenoviča. Največ aplavza in tudi smeha pa je požel Franc Kangler, ko je novinar Arsenoviča vprašal o imenih za njegovo župansko ekipo, se je Kangler pošalil, da mora o tem verjetno “Ljubljano vprašati”. Iz tega je nastal tudi smešni posnetek, ki je zakrožil na družabnih omrežjih.

Sicer pa je tudi tokrat edina ženska predstavnica Lidija Divljak Mirnik, dejala, da bo zagovarjala red na občini, Arsenoviču pa je ponudila podžupansko mesto za gospodarstvo.

Na vprašanje, po kom bi poimenovali v Mariboru ulice, je največ smeha doživel Saša Arsenovič, saj bi v Mariboru postavil ulico Leona Štuklja, ne vedoč, da se trg v Mariboru imenuje prav po njem. Zanimivo pa je, da bi Lidija Divjak Mirnik trg poimenovala kar po (še živi) nekdanji mariborski županji Magdaleni Tovornik.

Za piko na i, pa je poskrbel Marko Kaloh, podpornik Andreja Fištravca, ko so mu nasprotniki z žvižgi izrazili nestrinjanje z njegovim govorom, dejal, da se lahko “vuni zmenimo”.

Sicer pa si lahko izjavo kandidatov po kom v Mariboru poimenovati ulico ali trg ogledate v spodnjem posnetku:

Razgrete glave in strasti, bomo verjetno poslušali še do petka do polnoči, ko bo začel veljati volilni molk.

video: BKTV

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.