Glasbena šola Svet glasbe

Velika oboževalka Zorana Jankoviča, Vesna Vuk Godina trpinčila na delovnem mestu? Dobila le opomin?

slika: Nova24

Interni postopek Univerze v Mariboru se je zaključil z odločitvijo, da je Vesna Vuk Godina svojega kolega z oddelka za sociologijo Filozofske fakultete UM trpinčila na delovnem mestu.

Vesni Vuk Godini le opomin?

To je tista Vesna, ki naj bi želela postati Fištravčeva podžupanja, čeprav ni bila niti izvoljena v občinski svet. Bila je (verjetno je še) velika zagovornica ljubljanskega župana in ena glavnih in glasnih na protestih proti Francu Kanglerju. Ta skrajna levičarska profesorica iz FDV, je sedaj obtožena trpinčenja na delovnem mestu.

Interni postopek Univerze v Mariboru (UM) se je zaključil z odločitvijo, da je znana sociologinja, antropologinja in publicistka Vesna Vuk Godina svojega kolega z oddelka za sociologijo Filozofske fakultete UM trpinčila na delovnem mestu, zato ji je rektor UM Zdravko Kačič te dni izrekel še sankcijo. Na voljo je imel, kot poroča Večer, vse od pisnega opozorila do izredne odpovedi delovnega razmerja, a se je odločil za opozorilo »na izpolnjevanje delovnih obveznosti z možnostjo redne odpovedi pogodbe o zaposlitvi iz krivdnih razlogov v primeru ponovne kršitve delovnih obveznosti«.

Tako gredo poti levičarjev. Lahko ti odpišejo milijone, lahko te zaradi izjav o skakanju v bazen brez vode nagradijo, z nazivom za najbolj priljubljenega ali pa ti recimo zaradi trpinčenja izrečejo le opomin. Samo da je korito polno.

vir: Maribor24, Nova24TV

MG