Vesel se gre leve igrice. Zbira podpise za peticijo 571 nadzornikov!

Tomaž Vesel
Tomaž Vesel, slika: twitter

Tomaž vesel. predsednik računskega sodišča se spet spreneveda. Še vedno pa veselo dobiva denar za delo na FIFI, Kljub temu da dela na odgovornem mestu, predsednika Računskega sodišča.


Predsednik računskega sodišča zbira glasove za peticijo

Vesel tokrat zbira podpise za skupno izjavo javnosti proti pritiskom politike nad neodvisno državne nadzorne institucije in proti koordiniranim napadom preko medijev in socialnih omrežij nadnje. Med možnimi podpisniki te nenavadne izjave, ko država prevzema predsedovanje EU, bi lahko bili informacijska pooblaščenka, komisija za preprečevanje korupcije, varuh človekovih pravic, ustavno sodišče, računsko sodišče itd. Piše SIOL.

Vesel pozablja, oziroma se spreneveda, da bi moral biti v bistvu on tisti, kateri bi moral že zdavnaj odstopiti zaradi denarja, ki ga kot, postranski zaslužek prejema od FIFE, poleg tega pa preganja župane občin zaradi prejemanja manjših daril. In neuradno, kandidiral naj bi na volitvah, kot nov lider leve politične opcije.

Bomo po “klovnu” dobili novega “klovna”?

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
2.1km/h
40%
27°C
29°
25°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.