Slovenija je primežu koronavirusa. Več, kot 700 okuženih samo v enem dnevu je alarm za vse. A nekateri levičarski veljaki vseeno neumnosti delijo z drugimi ljudmi.

SMETANA NEUMNOSTI LEVIČARSKE PAMETI GLEDE KORONAVIRUSA?

Tako je Marjan Šarec, bivši predsednik vlade, prvak v metanju puške v koruzo in skakalev v prazni bazen zapisal: “Ob alarmantnem številu okužb je najprej nujno postaviti komunikacijsko ekipo, ki bo ljudi znala pomiriti, jim realno predstaviti situacijo in vzpostaviti zaupanje. Situacija je resna in terja verodostojno komuniciranje. Naj govori izključno stroka, govorci iz leta 91 pa nič več.” odgovor, ki je sledil, pa je bil več, kot fantastičen.

Ogledalo levičarjem je postavil tudi Državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič.

Seveda pa neumnosti kvasi tudi “intelektualec” Matjaž Nemec – nitka, ki je zapisal: “Izvirni greh vlade: vse poletje so imeli čas, a niso zagotovili niti 200 dodatnih postelj, sedaj grozijo z represijo.” odgovori na njevov “tvit” so se kar vrstili. Odlično za intelektualca?

Za konec izbora neumnosti pa še enkrat k Šarcu. Nekdanjemu predsedniku vlade, ki se kar naenkrat spozna na vse tegobe tega sveta. On ima, kot veno rešitve na dlani. Na vrh NIJZ bi spet postavil strokovnjakinjo kihanja v rokav, SD-jevo Nino Pirnat.

Nikar se ne čudimo, da imamo ob takih nebulozah toliko okuženih ljudi!

MG