..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Video, Afred Lasetzky: zakaj invalidi podpirajo Franca Kanglerja?

Alfred Lasetzky pravi, da je Maribor invalidom sicer prijazno mesto, vendar je potrebno še veliko tega spremeniti. Nekateri objekti v Mariboru nimajo dvigal in so za večino invalidov nedostopna. Prav tako invalidi ne morejo vstopati na številne avtobuse mestnega prometa. Na listi Franca Kanglerja je bil za občinskega svetnika izvoljen tudi invalid Alfred Lasetzky. Kaj je zaupal našemu novinarskemu kolegu Borisu Cipotu, pa si oglejte v priloženem videu:

vir: portal v Fokusu

M.G.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
90%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.