..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Video intervju z županom Ilirske Bistrice Emilom Rojcem (SD): “Jaz se s protesti ne strinjam!”

Župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc,
Župan Ilirske Bistrice, Emil Rojc, Slika: Nova24TV

Aleš Ernecl, dopisnik portala Nova24TV v svojih intervjujih večkrat gosti zanimive goste, tokrat je bi v gosteh izredno zanimiv župan stranke SD, občine Ilirska Bistrica Emil Rojc.

Intervju z Emilom Rojcem, županom Ilirske Bistrice

Nekaj povzetkov z intervjuja: Emil Rojc je pričel z obdobjem njegovega življenja. poudaril je da je pri 18. letih vstopil v takratno komunistično partijo Slovenije. Potem pa je bil član od samega začetka tudi član stranke, sedanje SD. v lokalno politiko je Rojc vstopil pri petdesetih letih, zato ker je želel določene stvari v občini spremeniti.

Kot član Socvialnih demokratov, pravi Rojc, bi bilo naokusno sedaj udrihati po strankarskih kolegih, pa čeprav pravi, da ni prav nič nežen, še posebej takrat, ko mu stopijo na žulj. Kot šravi župan ilirske Bistrice je v času volitev odnos stranke precej drugačen, kot takrat, ko se volitve končajo.

Tudi glede morebitnega razpisa referenduma o financiranju slovenske vojske, Emil Rojc pravi, da se ne strinja s stranko, da je referndum podprla, s tem se ne strinja niti občinski niti regijski odbor stranke SD.  Emil Rojc je pohvalil tudi izredno dobro sodelovanje s stranko SDS, kjer je poudaril, da je tako sodelovanje povsem mogoče. Ošvrknil je tudi proteste, s katerimi se na noben način ne strinja, poudaril pa je tudi dobro sodelovanje vlade z lokalno skupnostjo, torej občino Ilirska Bistrica.

Celotni intervju z Emilom Rojcem, pa si lahko ogledate v spodnji povezavi:

video: Aleš Ernecl

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
40%
2.1km/h
40%
17°C
19°
15°
16°
Tue
9°
Wed
9°
Thu
11°
Fri
11°
Sat

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.