Video, keteremu se smeji vsa Slovenija. Ko Maša Kociper zamenja Slovenijo s Srbijo!

slika STA

Maši Kociper se večkrat zatakne. No govorimo seveda o njenih nastopih v parlamentu. Nadomestna poslanka je večkrat postala tarča posmeha.

Maša Kociper spet tarča posmeha

To je tista poslanka, ki je v času vlade Alenke Bratušek dajala male krožce v velike in ugotovila, da najmanjša občina Odranci v Sloveniji meri le 7 kvadratnih metrov:

Njen presežek pa je zagotovo ta, da ne ve niti v katerem parlamentu sedi. Dejala je namreč, da je ona “Pri nas v Srbiji”. nad njeno nenavadno izjavo so se seveda takoj odzvali številni uporabniki družbenih omrežij. “To ni srbski ampak slovenski parlament ejga punčka,” so ošvrknili Mašo Kociper.

Mogoče pa bo Maša pred naslednjimi volitvami kandidirala v Srbiji. Morebiti bo treba spremeniti le še priimek v Kociprović!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.