..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Video, ki ga morate videti. Kako je komik Marko Žerjal, Niki Kovač povedal kar ji gre.

Marko Žerjal, zajem slike

Po tem, ko naj bi Niko Kovač spet nekdo “napadel”, so se odzvali tudi drugi, ne samo levi mediji in levi politiki, ki so jokajoče pisali o še enem napadu na direktorico inštituta 8. marec. Kako neverjetno.

Na portalu Nova24TV sena domnevni napad na Niko Kovač že odzval prav človek, ki naj bi jo napadel. Po pripovedovanju do nobenega napada sploh ni prišlo, ampak le do par besed, kjer je Niki dal jasno vedeti, da ni njen privrženec.

Se spominjate Tee Jarc, ki se je na Kredarici drla na takratnega notranjega ministra Aleše Hojsa in takratnega predsednika vlade Janeza Janšo. No to je bilo pri Niki nekaj podobnega, s tem, da levi mediji tega incidenta niso obsojali. A očitno je pri Nikici, ki naj bi bila sedaj tudi Golobova sodelavka, treba vse skupaj jemati z veliko mero pretiravanja.

Oglejte si celoten video, kaj o Niki pravi komik in igralec Marko Žerjal.

video: Marko Žerjal

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
3.1km/h
0%
13°C
14°
11°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.