Video, ki vas bo pustil odprtih ust. Poglejte Kaj je dejala ta levičarka aktivistka.

izpoced

Ta video pa si mora zares ogledati vsak Slovenec, da se lahko prepriča kam pelje ta levičarska KUL politika.

Ženska, ki govori o genocidu nad slovenskim narodom

Zaslepljena, zadrogirana, pijana ali kaj drugega? To se sprašujejo ljudje ob videu, ki ga je na na družbenih omrežjih predvajala levičarka aktivistka, kjer pripoveduje zgodbice o tem, da prihaja vojska in da se bo začel izvajati genocid nad slovenskim narodom.

V videu govori o tem, da bodržava bo čez teden dni poslala vojsko v vaše domove, da bo prišla po vaše otoke, po vas, da se boste morali testirati, ali cepit. Da je vojska je vpletena, da vas vse prestraši, ona sama pa bo šla v parlament in prosila Janeza Janšo jo lastoročno zadavi. Takšne in drugačne neumnosti si lahko ogledate v spodnjem videu.

A ženska, ki je očitno potrebna kakšnega drugačnega zdravljenja, kot proti koronavirusu, se nam v bistvu ne smili. Saj ni ona sama kriva, da tako razmišlja, kriva je l𝐞𝐯𝐢č𝐚𝐫𝐬𝐤𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐚𝐠𝐚𝐧𝐝𝐚! In ta video bo šel zagotovo v zgodovino največji levičarskih neumnosti. Neverjetni odzivi pa so preplavili družbena omrežja.


PM

VREME

Maribor
jasno
94%
0.5km/h
4%
19°C
23°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.