Viole v poklon Rudolfu Maistru

slika: pixabay

Na južni tribuni stadiona Ljudski vrt v Mariboru so navijači skupine Viole razvili velik plakat generala Rudolfa Maistra in njegovih borcev za Slovenijo. Bil je to velik poklon navijačev Maribora enemu največjih slovenskih sinov. Poroča Demokracija.

Slovenec, General Rudolf Maistra, je ohranil našo severno mejo. Brez njega bi bila Slovenija danes manjša in Maribor verjetno nebi bil slovenski. Na 100. večnem derbiju med Mariborom in Olimpijo so se mu z velikim transparentom (portret generala in njegovih borcev) poklonili navijači mariborske navijaške skupine Viole.

slika: Demokracija

Nad transparentom se je vil napis: »Meča ne dajte nikoli iz desnice, naše pravice nikoli iz zenice!«

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.