Vir iz stranke Levica: “Pri Mescu se ne ve, kdo pije in kdo plača?”

Luka Mesec, zajem slike POP TV

V stranki Levica vre? Različni viri vedo povedati o kaosu v stranki, nesklepčnosti, nepotrjevanju in o razkolu znotraj same stranke. Celo Golob naj bi imel zdrah v tej stranki dovolj?


Kot je ekskluzivno na twitterju zapisal Mirko Mayer se v stranki levica dogaja kaos in “game over” za stranko Levica. Kot piše, se po odhodu sekretarja poslanske skupine Mateja Kolenca se ‘pri Mescu’ ne ve več, kdo pije in kdo plača.  Luka Mesec je ta hip tudi ‘de facto’ brez mandata za vodenje stranke!

Kongres levice, je bil namreč nesklepčen tudi po tem, ko so rok za glasovanje podaljšali za teden dni, saj pošte z glasovnicami preprosto ni, pravijo viri, na koncu bodo nekaj ‘zmutili’ oziroma ponaredili. – Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac je bil menda pred dnevi tudi grobo zavrnjen na ministrstvu za financepri Klemnu Boštjančiču, češ pozabi na denar za utopični projekt gradnje stanovanj, – čeprav je to v zameno za nenehno ‘kimanje’ na sejah Golobove vladi .Mescu obljubil sam Golob osebno.  Skratka, stranka naj bi bila tik pred razpadom. In ni presenečenje, po vstopu v vlado se je vedelo, da se bodo slej ali prej ‘razleteli’. – Pa še premier jih sploh ne rabi za glasovalni stroj v Državnem zboru.

Glede na stanje v državi in nesposobnost ministrov in ministrice stranke Levica, se Sloveniji ne obeta nič dobrega. Še posebej zato ker ministrstvo za delo in solidarno prihodnost delujeta, kot da ju sploh nebi bilo, ministrstvo za kulturo pa se preko socialističnih metod vrača v stare čase?

Do kdaj še?

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
0.5km/h
58%
14°C
17°
13°
16°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.