Vozniki v Mariboru kar po domače. Brez vozniških dovoljenj in vinjeni!

Slika: policija

V Mariboru so včeraj policisti opravili kar preizkusov alkoholiziranosti, ter nekaj kršitev cestno-prometnih predpisov.

Kar nekaj voznikov brez vozniškega dovoljenja

Včeraj zvečer so policisti PPP Maribor obravnavali 25-letnega voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in z neregistriranim vozilom, ki mu je bilo zaseženo. Policisti so zvečer obravnavali še 56-letnika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l) in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Tudi njemu je bilo vozilo zaseženo. Včeraj popoldne je bilo zaseženo tudi kolo z motorjem – policisti PP Maribor II so v postopku s 55-letnikom ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa je bilo neregistrirano. Neregistriran osebni avtomobil je bil zasežen tudi 48-letniku, ki ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. Moški je vozil pod vplivom alkohola (0,74 mg/l). Brez vozila pa je ostal še 19-letnik, ki je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil neregistriran osebni avtomobil.

Se je pa  včeraj huje poškodoval 53-letni voznik kolesa z motorjem, ki je zaradi neupoštevanja prednosti, včeraj popoldne v Peklu trčil v osebni avtomobil in se pri tem huje poškodoval.

MG


VREME

Maribor
delno oblačno
49%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.