Danes se bodo začeli veliki pritiski na SMC, ki je za 19. uro napovedal sejo sveta stranke SMC. A še preden se bo to zgodilo, bo gnojnico po njih stresalo Računsko sodišče, opozicija in levosučni mediji.

Veliki pritiski globoke države na stranko SMC

Globoka država je kot problematični element v SMC identificirala predsednika stranke Zdravka Počivalška, zato gre zdaj v še eno diskreditacijo, pred očitki se Počivalšek ne more braniti, kajti gre zgolj za osnutek revizijskega poročila. Vsebina ugotovitev revizorjev namreč ni javna, dokler se do nje ne opredelijo revidiranci in Računsko sodišče ne izda končnega poročila. Je pa osnutek več kot dovolj za prazne obtožbe in medijski umor, ki je že pripravljen in bi lahko služil morebitnim odpadnikom kot primeren izgovor za rušenje vlade, piše Nova24TV.

Dovolj pove tudi dejstvo, da je za danes že bila napovedana seja sveta SMC ob 19h. Nakar je Vesel naknadno sklical novinarsko konferenco ob 14h. Kakor je sitacijo opisal spletni komentator Rok Tuš“RS ravna po principu: Naključij ni! So samo priložnosti.” Le upamo lahko, da SMC tem pritiskom ne bo podlegel, vsekakor pa vemo, da bo, če mu bo to uspelo, postal zrela slovenska stranka, ki v slovenski politiki nekaj pomeni in se z njo ne da barantati.

Veliko je odzivov preko celega dne tudi na družbenih omrežjih.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM