Werner, v času koronavirusa ljudi zmerjal s psihopati, sedaj bi pa v Mariboru delal koncert?

werner
werner

Werner Brozović, levičarski aktivist in občasno tudi pevec, v Mariboru išče zavetje po ponovnem zaslužku, katerega v času korona krize ni imel. A namesto, da v tistem času pomagal, se je prelevil v levičarskega aktivista in pljuval po vladi.


Tako je pred leti, v času koronavirusa zapisal Werner: “Predsednik države in vsi politiki, predsedniki opozicijskih strank, ki se obremenjujejo z vsem samo ne z GENOCIDOM, KI JIM GA VLADAJOČI IZVAJAJO PRED NOSOM. V tem času se objavljajo ANKETE POPULARNOSTI??? PA KDO PAMETEN BO TE POLITIKE, KI JIH IMAMO SPLOH ŠE KDAJ VOLIL??? PUSTILI SO VLADAJOČIM PSIHOPATOM, DA TEPTAJO NAROD…To jim pameten narod nikoli ne bo oprostil…. V KATERI MATRICI ONI SPLOH ŽIVIJO? Pahor, Šarac, Bratuškova, Mesec, Fajon..??? O VLADAJOČIH PSIHOPATIH SPLOH NE BOM IZGUBLJAL BESED….VEMO KJE BI MORALI BITI!”

Njegova žena anticepilka Andreja Brozovič, je bila v tistem času še hujša. Vodji takratne vladne svetovalne skupine za epidemijo Matejo Logar je žaljivo zabrusila, naj si o palčko porini v rit in se testira tudi tam vsak dan!

A posledice Wernerjevega nastopaštva v času koronavirusa, na neprijavljenih protestih in preko družbenega omrežja še vedno čutijo naivni ljudje, veliko je takih ki so takrat verjeli ljudem, kot so Werner, Potrč, Stevanovič, a so vseeno pristali v bolnicah, celo v mrtvašnicah! 

Izpadov Wernerja in njegove žene Andreje je bilo v času korona krize res veliko. Ljudje so umirali. Veliko ljudem je bolezen pustila velike posledice. A namesto, da bi po svojih močeh takim ljudem pomagala, sta se raje spremenila v aktivista, anticepilca in blatila ljudi, ki so se borili proti virusu, ki je bil takrat še neznanka. Tega ljudje niso in ne bodo pozabili! In ravno ta dva – Werner in njegova žena Andreja – v Mariboru prirejata, baje zadnji, koncert. Po tem pa se s tem ne bosta več ukvarjala. 

Sedaj sta zakonca Werner verjetno bolj sproščena in svobodna, očitno je tudi na vladi nekdo, ki jima paše in verjetno od takrat še vedno plešeta. Pa naj jima bo ta zadnji koncert v veselje. Mi se ga zagotovo ne bomo udeležili!

VREME

Maribor
močan dež
93%
4.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.