Kam z boni po Sloveniji? Na to vprašanje vam bomo skušali odgovoriti v naših posebnih člankih, kjer vam bomo predstavljali destinacije in cene, ter skušali izvedeti še kaj več.

Z boni po Sloveniji (2. del)

APARTMA SOVDAT – TOLMIN. Klimatizirana nastanitev Apartmaji Sovdat se nahaja v Tolminu in ponuja balkon ter brezplačen WiFi. Uživate lahko v pogledu na vrt in mesto. Apartma vključuje 2 spalnici, kuhinjo s hladilnikom in pečico, TV z ravnim zaslonom, predel za sedenje in 1 kopalnico s prho. Sprostite se lahko na terasi. Na vrtu lahko uporabljate opremo za peko na žaru, okolica pa je primerna za pohodništvo. Cerkno je oddaljeno 33 km, Nova Gorica pa je 39 km stran. CENIK, APARTMA SOVDAT, 20,00 € / osebo / noč.

TURISTIČNA KMETIJA KREN – Goriška Brda. Smo turistična kmetija Kren in se nahajamo v vinogradniško in sadjarsko usmerjeni obsredozemski pokrajini na zahodu Slovenije – v goriških Brdih. Natančneje v majhni vasici Plešivo, kjer je prav turizem osrednja gospodarska panoga in kjer lahko prav vsak obiskovalec dobi ponudbo hrane in domačih vin, katerih si zaželi. Pri nas nudimo prenočišča, kjer se lahko v miru oddahnete od hrupnega mestnega življenja. Za ljudi, ki si želijo mirnega počitka v naravnem okolju goriških Brd nudimo 3 sobe in sicer: 2x soba za 3 osebe (zakonska postelja in enojna postelja), 1x soba za 2 osebi (zakonska postelja). Vse sobe imajo kopalnico in možnost dodatnih ležišč. Zjutraj je možna tudi strežba zajtrka po dogovoru. CENIK, TURISTIČNA KMETIJA KREN, 27,00 € / osebo / noč.

ZELIŠČNE SOBE v dolini Soče. Dobrodošli v Zeliščnih sobah naše družinske hiše. 2 Zeliščni sobi, ki sta odprti čez celo leto, se nahajata v srcu Doline Soče in ponujata izjemen razgled na okoliške hribe (Kotrada, Kuk, Sabotin), smaragdno reko Soče in prelep vrt. Naj vas naša družina razvaja z udobjem, individualizirano ponudbo, zeliščnimi blazinami ter svežim podeželskim zrakom. CENIK, ZELIŠČNE SOBE, 27,00 € / osebo / noč.

Danes smo vam predstavili tri zanimive in denarno ugodne destinacije, kamor se lahko odpravite za turistične bone. Vsak dan vas bomo z našim portalom popeljali po Sloveniji, zato da se boste lažje odločili.

Se nadaljuje…

MG