Z majicami, skodelicami in kapami v podporo vladi!

Vsak petek lahko spremljamo kolesarske protestnike, opremljene z totalitarnimi simboli, lažnimi zastavami in sovražnimi sporočili.

Z majicami, skodelicami in kapami v podporo vladi!

A iz t.i. desne strani prihaja lepo in predvsem bogato sporočilo v podporo vladi Janeza Janše. Prihajajo nove majice, skodelice, osvežilci zraka, kape in še marsikaj. Za vse, ki podpirajo vlado Janeza Janše in za vse, ki se čutijo domoljuba in predvsem Slovenca.

Kot je povedal Janko Pirnat, eden izmed pobudnikov kampanje “Podpiram vlado,” je zadeva nastala spontano. ob vseh napadih na vlado Janeza Janše. Kot prvi se je pri tej kampanji izpostavil domoljub Davorin Kopše,  ki se je spraševal kako bi se zoperstavili na napade levičarskih skrajnežev. Tako je prišel na idejo za oblikovanje logotipa, tiskanja majic ter kasneje tudi skodelic, osvežilcev zraka kap ipd.

“Tako se je začela začela razvijati naprej,” pravi Janko Pirnat, “od postavitve spletne strani, do oblikovanja še drugih artiklov in tako lahko vsak, ki podpira vlado, na svoj, lep in dostojanstven način vladi izrazi podporo.”

Sedaj je na voljo tako spletna stran podpiramvlado.si, kjer lahko izdelke tudi naročite! So pa izdelki pravi tudi za primerno domoljubno darilo.

Pa na zdravje iz skodelice z napisom Podpiram vlado!

MG


VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
18°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.