Za 300 jurjev zapravljive Ajanovič Hovnik, naj bi vedel tudi Golob?

golob robert
Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Komu koristi in kdo bi se red odkrižal ministrice za javno upravo Sanje Ajanovič Hovnik, po tem, ko cela Slovenija govori o njeni razsipnosti z davkoplačevalskim denarjem?


 

Na vladi se v v zvezi z ministrico Sanjo Ajanovič Hovnik, pojavljata kar dva imena. Prvi je Robert Golob, ki bi rad obdržal ministrico, za vsako ceno, na drugi strani pa je tu generalna sekretarka Svobode Vesna Vukovič, ki bi se Ajanovič Hovnikova, rada na vsak način znebila? Kaj se bo s prvo zapravljivko v Sloveniji zgodilo, bomo verjetno videli v naslednjih dneh?

 

Sanja Ajanović Hovnik (ministrica za javno upravo), naj bi bila menda nekdanja natakarico z ljubljanskih Fužin, ki naj nebi prodajala le pijače. V politiko je prišla preko poslanske skupine Pozitivna Slovenija in nato se je pridružila Stranki Alenke Bratušek. No tam naj je nebi imeli za kakšno sposobno političarko. Se je pa Sanja Ajanović Hovnik zalo navezala na tedanjo poslanko SAB Mirjam Bon Klanjšček iz Nove Gorice in prek nje tako prišla do Goloba, piše portal Požareport.

 

A predsednik vladeGolob je ministrico vzel v bran tudi zato, da bi javnost pozabila na njegove privat letalske polete z najetimi zasebnimi letali. Po drugi strani pa, tako Požareport,  opozarja, da naj bi za teh 300 tisoč evrov na razpisu vedel tudi Golob. Ker da “sončni kralj hoče vedeti vse” in da takšne zadeve ne gredo brez njegove odobritve.

 

V bistvu bi zaradi tega nakazila, morala odstopiti kar oba, Sanja Ajanovič Hovnik in predsednik vlade Robert Golob. A se to zagotovo ne bo zgodilo, saj ni nič lepšega, kot zapravljati davkoplačevalski denar, na ramenih ljudi?

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.