Za Arsenoviča bolj pomembna gostilna, kot radvanjska kanalizacija?

slika: maribor.info

Prebivalci Radvanja so ogorčeni nad prioritetami župana Saše Arsenoviča, ki se mu zdi pomembneje pod nujno kupiti gostilno Pri treh ribnikih in tržnico, kot da bi za ta denar uredil problem z odpadnimi vodami, ki pa pesti Radvanjčane že leta.

Župan pozabil na Radvanje, ne pa na nakup gostiln?

Vrsta Arsenovičevih projektov je vse daljša in daljša. Neizpolnjene obljube iz volilne kampanje pa ostajajo mariborski vsakdan. Po županovo se sedaj uresničuje ureditev trškega jedra in Koroške ceste pred županovim Hotelom Maribor, napovedan je nakup gostilne Pri treh ribnikih, mestne tržnice, govori se o nakupu prostorov Kina Union (stavba RTS), pred časom pa so bili napovedani tudi novi mostovi čez reko Dravo, a župan niti za malečniški most ne najde denarja.

Radvanjčani se tem prioritetam čudijo, kot poroča portal MB report in se sprašujejo, čemu Občina in župan Saša Arsenovič bolj ažurno ne pristopita k reševanju njihovega problema, saj bi bilo pričakovati, da bo občina v 21. stoletju najprej poskrbela za osnovne komunalne težave mesta in šele na to zapravljala denar v nadstandardne projekte. Najprej bi morali prej rešiti dolgoletni problem odvodnjavanja meteornih voda in slabega kanalizacijskega sistema, ne pa kupovati gostilne, katerih je po mnenju prebivalcev Radvanja dovolj.

Kot je dejal eden od prebivalcev Radvanja za BK TV: “Nakup gostišča Pri treh ribnikih je absurden in nekaj nenormalnega. Na Občini že dolgo obljubljajo ureditev stadiona in mnogo drugih stvari. Občina zmeraj pravi, da nima denarja, ko je treba kak poseg narediti, oni nimajo denarja. A ko dobiš položnico, če ne plačaš, potem pa sledi kazen.”

Gospod župan, tudi Radvanje so del Maribora!

vir: MB report

MG

VREME

Maribor
oblačno
78%
1.5km/h
100%
24°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.