ZA župana Maribora tudi poslanec SDS, Dejan Kaloh

Dejan Kaloh

Dejan Kaloh, poslanec SDS je danes napovedal uradno kandidaturo za župana Mestne občine Maribor. Največ pozornosti namenil enakomernemu razvoju celotne občine in ne le centra mesta.

Kandidaturo poslanca SDS Dejana Kaloha je v Malečniku v prostorih obnovljene preše pri cerkvei Sv. Petra, najavil nekdanji rektor Univerze v Maribor Ivan Rozman. “Kaloha poznamo kot resnega kandidata, vemo, da je bil že dvakrat izvoljen za poslanca, vseskozi se je zavzemal za dobrobit mesta. Prepričani smo, da bo dober župan,” je dejal povedal Rozman.

Neenakomernemu razvoju mesta, bi kot župan posvečal še posebno pozornost,” pravi Kaloh. Na Koroški cesti bi kandidat za župana ponovno omogočil enosmeren promet po Koroški cestiom.

Promet v Mariboru je grozen, z zaprtjem mestnega središča pa je ta problematika še večja.

“Maribor bo postal najboljše mesto kreativnosti, inovativnosti in razvoja, ki zagotavlja kvalitetno bivanje ljudi, je zagotovil kandidat za župana Maribora, Dejan Kaloh.

Kaloh je tudi dejal, da bo kot župan sodeloval tudi z opozicijo, da bo na Trg svobode vrnil prodajalce zelenjave in sadja. “Prizadeval si bom, da bom pripeljal v Maribor kakšen sedež državnega podjetja oziroma ustanove. Kot poslanec sem že urgiral, da bomo v Mariboru odprli pisarno Računskega sodišča.” 

 “Maribor potrebuje hotel s petimi zvezdicami, za kar je najbolj primeren hotel Habakuk pod Pohorjem. Potrebna je temeljita obnova kopališča na Mariborskem otoku, dvorca Betnava, ureditev jezera v Bresternici, gozd v Stražunu pa bi bilo potrebno sanirati in tam oblikovati še en mestni park. Poleg tega, pa se mora Zlata lisica vrniti v Maribor!”

Najava kandidature za župana Mestne občine Maribor, Dejana Kaloha

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rošenje
86%
3.6km/h
100%
3°C
3°
2°
2°
Wed
1°
Thu
2°
Fri
3°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA