Začenja se umazana vojna Tanje Fajon pred kongresom SD?

fajon

Pri Socialnih demokratih je napeto. Še vedno v.d. predsednika SD Tanja Fajon se na vse kriplje trudi, da bi zmagala na kongresu in postala dejansko prava predsednica.

Tanja Fajon z vsemi topovi nad Janija Prednika?

Preveč radikalna drža Tanje Fajon ni povšeči vsem. Tudi članom Socialnih demokratov ne. A Tanja je navajena, tudi zelo pritlehnih in radikalnih potez, da ji na kongresu uspe. Zato pa je protikandidata Janija Prednika treba utišati.


Jani Prednik, naj bi Koroškem veljal za izjemno popularnega, na parlamentarnih volitvah leta 2018 je dobil za SD odličnih 21,52 odstotka volilnih glasov, kar je drugi najboljši volilni rezultat znotraj stranke SD. In ravno to je tisto, kar najbolj muči Tanjo Fajon. Po poročanju Požar reporta naj bi se nekateri zvesti vojaki Tanje Fajon z umazano vojno lotili Janija in ga rušili tudi prek revije Reporter, ki je v lasti tajkuna Martina Odlazka. Fajonova namreč že dlje časa uživa podporo Odlazkovih tabloidov.

Če smo čisto iskreni Jani Prednik ne more zmagati. Lahko pa odščipne vsaj okoli tretjino glasov. Posledično bi Tanji tak način močno spodnesel legitimnost za vodenje stranke. Še posebno tak način vodenja, kot si ga predstavlja Tanja Fajon. Sicer pa tudi javnomnenjske raziskave kažejo, da “fenomen” Tanja Fajon, ni nič drugega, kot puhlica.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.