Zakaj je potrebno ustaviti Tanjo Fajon preden bo prepozno?

Tanja Fajon, radikalna
Tanja Fajon, slika, družbena omrežja

Nikoli nič kriva in nikoli nič dolžna. Tako bi lahko dejali za Tanjo Fajon, predsednico socialnih demokratov.

Ustavite Tanjo Fajon

Pravi, da pri aferi “non-paper”! ni imela nič poleg. A verjamejo ji le še njeni podporniki. Lonček so dodale tudi domače strukture (častilci ZKS in Udbe), ki se želijo na vsak način znebiti aktualne vlade Janeza Janše. Ažurno je stekla “akcija”, povezovanje z BiH strukturami, angažma Avda Avdića, Cirman & Vuković (Necenzurirano). Seveda z jasno nalogo, da slovenski MSM zgodbo takoj razširijo. Zato ne preseneča hitrost javne STA, da urno citira portal, ki se do sedaj ni izkazal z zanesljivostjo in verodostojnostjo.

Čeprav dokument ne obstaja, tega sama Fajonoiva nikoli ne bo priznala. Zakaj naj bi v bistvu ustavljali Tanjo Fajon? Kot piše portal Domovina.je, zato, ker je le orodje v rokah tistih, ki so bosansko vprašanje zanemarili, dopustili vstop Rusom in Kitajcem, zdaj pa ne vedo, kako se vrniti na startno pozicijo. In to so ameriški demokrati, predvsem njihovo levo krilo, ki je v zadnjih 30-ih letih prevzelo nadzor nad “preoblečenimi komunisti” v Evropi. Ti isti demokrati, ki so v mandatu Baracka Obame Balkan prepustili plenjenju Rusov in Kitajcev.

To, kar so zakuhali, bi zdaj bilo pošteno, da razrešijo sami. Z vpletanjem raznih “fajonk”, ki ne zmorejo ali nočejo razumeti, da bi lahko bilo njihovo delovanje slabo ali celo tragično za slovenske pravne ali fizične osebe Kar se tiče non-paper dokumentov: bilo jih je že na desetine in verjetno jih še bo, predvsem o Balkanu, nikoli pa se jih ne bi smelo uporabljati za notranjepolitične boje. S tem kažemo nek plemenski pristop do lastne domovine, do lastnih ljudi in nenazadnje izvoznikov.

Zato še enkrat, ustavite Tanjo Fajon, preden bo prepozno, ker ne deluje v interesu lastnega naroda in hkrati manipulira s prijateljskimi narodi znotraj BiH, piše portal Domovina.je.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
3.6km/h
20%
8°C
10°
6°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA