Zakaj ostati doma? Kaj vam sporoča predsednica ženskega odbora SDS Maribor?

Ženske so pomemben del boja proti koronavirusu. Ob tem seveda mislimo predvsem na zdravstvene delavke in trgovke.

Bodimo odgovorni!

Zakaj je pomembno, da se držimo vseh navodil ob epidemiji koronavirusa? O tem je spregovorila predsednica ženskega odbora mariborskega SDS Ksenija Šeligo. “Nihče od nas si niti v sanjah ni predstavljal, da nam lahko “nek virus” tako spremeni naš vsakdanik in zato smo zagotovo vsi v šoku,” je dejala Ksenija.

“Zavedati se moramo, da so navodila Vlade RS namenjena zajezitvi širjenja virusa temeljega pomena za varnost nas vseh. Predvsem pa vseh tistih, ki spadaja v t.i. rizično skupino; vsi zaposleni v bolnišnicah, zdravstvenih domovih in seveda tudi vsi zaposleni v trgovinah in nenazandnje so tudi naši svojci in bližnji.”


Ksenija Šeligo: Bodimo odgovorni in vzemimo trenutno situacijo skrajno resno.

“Pokazimo s svojimi dejanji, da nam je mar, da želimo s skupnimi močni premagati to krizo. Kajti nihĆe od nas ne ve kako dolgo bo trajalo. Zato bomo le z vestim spoštovanjem navodil pripomogli, da bo ta čas čim krajši.. Će kdaj potem sedaj stisnimo zobe, pokažimo čim več optimizma v svojih dejanjih preko raznih družbenih omrežjih. Imejmo v mislih odgovornost, solidarnost in strpnost drug do drugega, s tem, ko ostanemo doma,” je zaključila Ksenija Šeligo.

Ženske ostanite doma!

#ostanimodoma

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.