Zakaj RTV in POP TV molčita o konoplji na posestvu Zvezdane Mlakar?

Na posestvu Zvezdane Mlakar so policisti pred nedavnim našli kar 50 velikih sadik konoplje. Baje so policisti konopljo želi skoraj do ranega jutra.

POP TV in RTV o žetvi konoplje na posestvu Zvezdane Mlakar ne vesta nič?

Spomnimo. Odkritje konoplje na posestvu Zvezdane Mlakar v okolici Ljubljane naj bi bilo v prvih dneh oktobra presenetljivo veliko, zaradi tega je bil po neuradnih informacijah prekrškovni postopek najprej prekinjen, po tem, pa naj bi bila v postopek vključena še državna tožilka. Zaseg konoplje naj bi menda trajal do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne. Ker se je preiskava zavlekla v noč in celo v jutro, so policisti potrebovali pomoč lokalnega gasilskega društva Golo, ki jim je priskrbelo reflektorje za osvetlitev, da so lahko policisti do konca posekali nasad konoplje. Slišati je bilo mogoče, da naj bi šlo za več kot 50 velikih sadik, najdeno pa so pozneje hranili na policijski postaji Vič.
[color-box color=”red”] A mediji, še posebej RTV in POP TV so se potuhnili. O žetvi konoplje pri Mlakarjevi nismo slišali ničesar. Zamislite si naslove levih, če bi tak nasad konoplje našli pri kakšnem drugem znanem Slovencu, po možnosti pri nekom, ki simpatizira s stranko SDS. Zvezdana Mlakar se pa tudi brani čisto v svojem slogu, znanem še iz časov finančnih afer njenega moža Zorana Klemenca, piše Požareport. Ona nikoli o ničemer nič ne ve?! Hkrati pa na ljubljanski sceni skoraj vsi vedo, da njen sin Lan Klemenc, znan tudi kot bivši zasebni spremljevalec – od njega precej let starejše novinarke – Katarine Matejčič (Pop TV), po izbranih ljubljanskih lepotilnih salonih že dlje časa prodaja kozmetiko iz domače konoplje.[/color-box]

Ko gre za naše, potem se o tem nič ne piše, kajne RTV in POP TV?

PM
VREME

Maribor
delno oblačno
49%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.