Zakaj se ne more zgoditi, da bi Jankoviča poslali v zapor? (video)

Karikatura Zoran Jankovič, slika: Miki Muster

Vsi vemo, kako pri nas izgleda “vladavina prava”. Po levičarsko seveda. Če si le “naš”, nasprotnik Janeza Janše in za povrhu, če ga blatiš, potem je vse na tvoji strani. Sodstvo, policija in še kaj.

VLADAVINA PRAVA PO LEVIČARSKO

Famozne stranke ustavnega loka, SD, LMŠ, Levica in SAB razumejo “vladavino prava” po okusu levice. Zoran Janković je to  odkrito povedal. Če si na “pravi” strani, bo tudi sodstvo v Sloveniji na tvoji strani,” je premier Janez Janša izpostavil v povezavi s pogromom, ki ga je opozicija izvajala na račun pisma, ki ga je poslal v Bruselj. Imuniteta za prvorazredne torej.


Spomnite se  besed, ki jih je izrekel Zoran Janković na vprašaje ali bi ga nekega dne lahko obsodili in poslali v zapor? “Niti slučajno, jaz sem bil vsa ta leta, na področju izvršne oblasti največji nasprotnik politike Janeza Janše,” je na vprašanje novinarja prvega programa Hrvaške televizije odgovoril Janković.

Janković je nekdo, ki je očitno prekaljen v svojem kriminalnem delovanju, ima pa očitno tudi dovolj kosmato vest, da kljub vsem svojim pregreham ohranja veder obraz in prešeren nasmešek, ki daje vsem jasno vedeti, da je nedotakljiv oziroma ga ščiti “angel varuh” po imenu globoka država, piše portal Nova24TV.

Spomnimo se nekaj Jankovičevih največjih afer: sporni odpisi milijonskih dolgov družine Janković, afera farmacevtka, ko naj bi Jankovič v zameno za službo zahteval spolne usluge, preplačan in nedokončan projekt Stožice, sporni posli z ljubljanskim komunalnim podjetjem in še veliko tega. Nikoli obsojen, nikoli procesiran. Po nareku globoke države?

To je le en primer “vladavine prava” po levičarsko.

PM
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4.5km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.