Zakaj stranka SD ni obsodila napada Saše Arsenoviča na svojega natakarja?

slika: SIOL

Saša Arsenovič je po izbruhu afere – po objavi na Pop TV, sprva priznal, da je tedanjega sodelavca ugriznil v prst, po razkritju celotne zdravniške dokumentacije, ki je pokazala, da ga je Arsenovič grizel tudi po hrbtu, medtem ko so ga – natakarja, namreč – trije Arsenovičevi prijatelji držali na tleh, pa je med enim od televizijskih soočenj, spet na Pop TV, spremenil zgodbo in začel lagati, da je on natakarja samo branil … ?! Na vprašanje odhajajočega mariborskega župana Andreja Fištravca, zakaj mu je potem odgriznil prst, če ga je samo branil, pa je Arsenovič bolj ali manj obmoknil, piše Požareport.

Je pa zanimiva ta zgodba. Nekdanji natakar, ki mu je Saša Arsenovič, zdaj kandidat SMC za župana Maribora, pred leti, decembra 1999 – že po koncu nekega pretepa v tedanjem Arsenovičevem lokalu Takos – odgriznil prst, je dolgoletni član Socialnih demokratov, tokrat, na volitvah 18. novembra, pa je na listi SD kandidiral celo za mestnega svetnika. Sicer pa ni bil izvoljen, saj je stranka SD tokrat dobila samo dva mestna svetnika (vir).

In zakaj mariborska SD ni obsodila Arsenovičevo početje, čeprav so to nekateri člani mariborskega lokalnega odbora SD -predlagali? Centrala stranke iz Levstikove 15 v Ljubljani, kjer je sedež stranke SD, naj bi preprečila javno objavo obsodbe tega početja. Zagotovo bi takšna javna izjava lahko objektivno malo preveč pomagala glavnemu Arsenovičevemu protikandidatu Francu Kanglerju, kandidatka SD za županjo, Alenka Iskra, pa za svojo morebitno izvolitev tako ali tako ni imela prav nobenih možnosti.

Torej ni važno ali si nasilnež ali lažnivec, ali prikrivaš podatke ali ne, glavno da si naš? Kajne Socialni demokrati?

vir: Požareport

M.G.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.